Stel je voor..

dat je op een dag wakker wordt in een heel ander huis, in een heel ander bed, in een totaal andere omgeving, zelfs in een heel ander land. Je komt erachter dat je de taal niet spreekt en hebt moeite om jezelf verstaanbaar te maken. Hoe zou je je voelen?

Zou het verschil voor je maken als je iemand tegen zou komen die je bij de hand zou nemen? Die je niet alleen wegwijs maakt in dit land maar nog belangrijker zelfs moeite doet om ervoor te zorgen dat jij de taal leert. Wat zou dat met je doen?

Jouw unieke rol

Als werkgever heb je de unieke gelegenheid om je anderstalige medewerkers iets heel kostbaars te geven. Een plek in de maatschappij. Niet alleen door het werk en het inkomen wat je hen biedt maar ook doordat je ze kunt helpen met de allerbelangrijkste uitdaging, het leren van de taal.

Jij hebt de kans om een actieve rol te spelen in het verbeteren van de kwaliteit van leven van je medewerkers. Je medewerkers zijn hierdoor namelijk veel beter in staat zicht te uiten en aansluiting te vinden met collega’s, buren en anderen wat bijdraagt aan het gelukgevoel. Je kunt dus van je medewerkers gelukkigere mensen maken. En dat niet alleen, je hebt er als bedrijf ook veel baat bij. Er worden minder fouten gemaakt, de sfeer wordt beter, medewerkers krijgen meer zelfvertrouwen en gaan sneller op hun doel af.

Daarnaast hoef jij als werkgever het niet helemaal alleen te doen. De Rijksoverheid steunt je hierin en stelt subsidie beschikbaar om de Nederlandse taal op de werkvloer te verbeteren.

Dat is toch prachtig!?

Geloof je net zo in de kracht van samenwerking als ik?

 

Stråle laat je stralen!

Mijn naam is Julia Henriëtte, eigenaresse van Stråle en Confetti voor je brein. Leuk dat we elkaar hier treffen! Welkom op mijn website!

Heel mijn leven haal ik al plezier en voldoening uit het helpen van anderen. En nu kan ik met mijn bedrijf mensen helpen met het allerbelangrijkste dat hen verder helpt in de maatschappij, de Nederlandse taal. Deuren gaan pas écht voor je open als je de taal van het land waarin je woont goed onder de knie hebt. Je kunt pas écht een toekomst opbouwen, connectie maken met mensen en je onderdeel voelen van een samenleving als je de taal goed spreekt.

Ik wil met mijn bedrijf graag bijdragen aan het mooier maken van de wereld door mensen de Nederlandse taal te leren of die te verbeteren zodat ze hier de rest van hun leven profijt van hebben. Op deze manier kun je de maatschappij in zijn geheel laten stralen van succes.

In mijn lessen heb ik oog en geduld voor het individu. De taallessen en taalcoaching zijn erg praktijkgericht, interactief en bevatten veel spelelementen waardoor leren leuk wordt. Want waarom gaan voor de saaie schoolse manier als het ook anders kan?

Lesgeven is altijd al mijn passie geweest. In mijn lessen motiveer, enthousiasmeer en inspireer ik de studenten om vanuit hun intrinsieke motivatie aan de slag te gaan en er alles uit te halen wat er in zit. Als ideeëngenerator en brainstormer zonder box benader ik vraagstukken op een origineel en eigen wijze en dat is terug te zien in de lessen.

Confetti voor je brein

Van kleins af aan heb ik al plezier gehad in het schrijven van stukken. Wat op de basisschool begon met het schrijven van een gedichtenbundel en korte teksten heeft zich in de loop der tijd uitgebreid in het creatief en commercieel schrijven van stukken. Van websiteteksten, tot instagramblogs, commerciële mailingen en ga zo door. Dit verzorg ik onder de naam Confetti voor je brein. Confetti voor je brein levert ook stralende fotoshoots.

Maar genoeg over mij..let’s talk about you! Waar kan ik jou mee van dienst zijn? Wil je weten hoe klanten mijn dienstverlening ervaren? Lees de reviews en overtuig jezelf.

Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken hoe ik jou verder kan helpen.

Vul je het contactformulier voor me in? Dan bel ik je meteen even terug.

Tot snel & vergeet niet te genieten van vandaag!

 

Stråle biedt jou:

Sneakpeak taallessen helmond
Sneakpeek Taalcoaching Helmond
Sneakpeak Confetti voor je brein Helmond