Inclusiviteit, integratie en diversiteit

Als maatschappelijk verantwoord ondernemer heb jij oog voor mens en maatschappij. Jij helpt mee aan het mooier maken van de wereld door de kracht van diversiteit in te zetten voor je bedrijf. En dat merk en zie je.

Jouw bedrijf bruist en wordt vertegenwoordigd door verschillende nationaliteiten.

Iedereen telt mee en draagt zijn steentje bij aan het geheel!


Nederlands leren op de werkvloer

Jij wilt je anderstalige medewerkers een goede plek in de maatschappij geven en je beseft heel goed dat communicatie niet alleen de levensader van jouw bedrijf is maar ook een vereiste is om mee te kunnen doen in de samenleving.

Je bent op de juiste plek gekomen!

Ik help je bij het verbeteren van de Nederlandse communicatie met je medewerkers. In 4 maanden tijd verhoog ik de spreekvaardigheid van je medewerkers.

De taalcursus Nederlands in de vorm van taallessen of taalcoaching verbetert de communicatie tussen jou en je medewerkers, de medewerkers onderling en de wereld om hen heen.

Daarnaast hoef jij als werkgever het niet helemaal alleen te doen. De Rijksoverheid steunt je hierin en stelt subsidie beschikbaar om de Nederlandse taal op de werkvloer te verbeteren.

Learn to speak Dutch

You want to shine in everything you do. You love The Netherlands and your future is here.

Although the Dutch language is a challenge, you are determined to do all what is necessary to succeed in learning this language.

And you will succeed.

I will help you succeed.

In just 4 months I will take your Dutch communication skills to another level. This means that you will be able to start more Dutch conversations with your employer, co-workers and neighbors.

There are possibilities to attend this course with the financial support of the company you work for. You can also take an individual course.

You can fill in the contact form for more information.

Vul het contactformulier in

Dan maak ik een afspraak met je om toe te lichten hoe ik te werk ga.

Fill in the contact form and I will contact you to make an appointment, to explain how I work.

    Neem contact op